Nieuws en Promo

Decléor

POURQUOI CHOISIR DECLÉOR ?

20/04/2018

Depuis toujours, DECLÉOR a puisé son efficacité dans la nature et a su développer sa science dans les essences pour être reconnu en aromathérapie cosmétique. DECLÉOR maîtrise avec une extrême précision l'assemblage de ses huiles essentielles pour offrir à chaque besoin de la peau une réponse ciblée. 

 

Chaque soin améliore visiblement l'éclat de la peau tout en offrant une expérience sensorielle unique. Et c'est pourquoi, les meilleures professionnelles en esthétique font confiance à DECLÉOR, leurs mains expertes éveillent les sens et prennent soin de la peau selon des méthodes naturelles et exclusivement manuelles.

 

 

decléor

 

Decléor

WAAROM VOOR DECLÉOR KIEZEN?

20/04/2018

Sinds 1974, haalt DECLÉOR zijn doeltreffendheid uit de natuur en verbetert het zijn kennis van essentiële oliën om erkend te worden in de aromatherapie cosmetica. DECLÉOR beheert de extreme precisie van het samenstellen van essentiële oliën om ieders huidtype de nodige, gerichte behandeling te kunnen geven. 

 

Iedere behandeling verbetert zichtbaar de huidteint terwijl een unieke ervaring gegeven wordt aan de zintuigen. En dat is waarom de beste schoonheidsexperten vertrouwen hebben in DECLÉOR. Hun handen vol van expertise ontwaken de zintuigen en verzorgen uw huid volgens de natuurlijke methodes en exclusieve handelingen van DECLÉOR. 

 

decléor

 

WEGENWERKEN DOORSLAAR

WEGENWERKEN DOORSLAAR

20/03/2018

BESTE KLANTEN, 

Zoals u ondertussen reeds gemerkt heeft, zijn ze volop bezig aan de wegen- en rioleringswerken in Doorslaar.
Beautycorner Sindy Vissers BLIJFT BEREIKBAAR met de auto/fiets/te voet tot aan het EINDE VAN HET BOUWVERLOF (ZOMER)

Deze werken worden in 2 fases uitgevoerd.

 

Lees meer
NINA-arrangement

NINA-arrangement

10/11/2017

Beauty corner Sindy Vissers staat in de NINA! Haal hem snel in huis en geniet van onze 2 acties! Tot snel xoxo

Lees meer
DECLEOR // SUPER ACTIE

DECLEOR // SUPER ACTIE

26/10/2017

Bij aankoop van DECLEOR-producten,
krijgt u een GRATIS manicure of gelaatsverzorging.

Lees meer
Najaarsdip? Ik voel me juist fit!

Najaarsdip? Ik voel me juist fit!

29/09/2017

De herfst is nu toch echt begonnen, de dagen worden korter en het weer wordt steeds onstuimiger. Op die koude en donkere dagen heb je al snel minder energie en kruip je het liefst met een dekentje en wat lekkers op de bank: de misschien wel bekende najaarsdip. Om niet in die dip te belanden is het tijd om aandacht aan jezelf te besteden en te zorgen dat jij je, ook op de wat troosteloze dagen, toch lekker energiek voelt! 

Lees meer

Geen inspiratie? Neem hier een kijkje!

Bekijk onze afbeeldingen