Najaarsdip? Ik voel me juist fit!(29/09/2017)

De herfst is nu toch echt begonnen, de dagen worden korter en het weer wordt steeds onstuimiger. Op die koude en donkere dagen heb je al snel minder energie en kruip je het liefst met een dekentje en wat lekkers op de bank: de misschien wel bekende najaarsdip. Om niet in die dip te belanden is het tijd om aandacht aan jezelf te besteden en te zorgen dat jij je, ook op de wat troosteloze dagen, toch lekker energiek voelt! 

Ik ben met PowerSlim in aanraking gekomen door een nichtje van mij, zij vertelde over het programma en ik wilde graag wat vermageren. Na drie zwangerschappen bleef er steeds wat gewicht aanzitten, dat er niet meer af wilde. Ik had al allerlei diëten geprobeerd, maar niets hielp. Ik voelde me bij die verschillende diëten ook helemaal niet prettig. Waarschijnlijk at ik toen ook te veel tussendoortjes, want mijn gewicht bleef maar hetzelfde. 

 

Ik wist dat een vriendin van me het PowerSlim programma eens heeft geprobeerd en het was haar erg goed bevallen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben naar een coach gegaan. Ik wilde niet heel veel vermageren, 7 tot 10 kilo, genoeg om me weer prettig in mijn eigen lichaam te voelen. Ik vind het programma makkelijk vol te houden door de lekkere maaltijden en tussendoortjes zoals de repen en drankjes. In het kookboek staan veel lekkere recepten en voor mij zijn de zes eetmomenten meer dan voldoende. Nu ik mijn streefgewicht heb bereikt, gebruik ik de lekkere tussendoortjes nog steeds af en toe. 

 

De coaching heb ik als heel prettig ervaren: je hebt altijd iemand om op terug te vallen en je kunt je verhaal kwijt als je daar behoefte aan hebt. Ook krijg je tips die je toe kunt passen in moeilijke situaties, heel prettig dus!

 

Ik voel me nu, een jaar later, veel energieker en ik ben nog steeds tien kilo lichter! Alles gaat net wat makkelijker, ik geniet weer van winkelen want alles staat nu leuker. Dankzij PowerSlim zit ik weer lekker in mijn vel en kan ik vol energie het najaar in!

 

 

 

Geen inspiratie? Neem hier een kijkje!

Bekijk onze afbeeldingen