Powerslim

Powerslim staat voor kwaliteit en langdurig resultaat.

 

De zomer loopt weer op z'n eind, de vakanties zitten erop en het gewone leven gaat weer beginnen. Kinderen gaan weer naar school en langzaam kom je terug in je normale ritme. In de zomer heb je je misschien een beetje laten gaan en ben je wat minder streng geweest op jezelf, maar nu is het tijd om die vakantiekilo's kwijt te raken. Tijd om weer wat aandacht aan jezelf te besteden en te zorgen dat je straks weer lekker in je vel zit. Het succesverhaal van Mirjam is te lezen in de onderstaande link, Mirjam loopt dankzij PowerSlim weer vol trots over het terras! 

=> Het succesverhaal  van Mirjam! 

 
 
Veel gestelde vragen
Bij stabilisatiefase van ongeveer 1 jaar behandeling gaan we met de klant 1 keer per maand een consult doen met een thema:
 1. In balans blijven, hoe doe je dat?
 2. Etiketten lezen
 3. Tussendoortjes
 4. Beweging
 5. Valkuilen
 6. Drinken
 7. Emotie eten
 8. Uit eten
 9. Verantwoord koken
 10. Feestdagen
 11. Vakantie
 12. Help ik ben aangekomen, wat nu?
 
Mijn verhaal

Als kind was ik altijd al een lekkerbekje en gefacineerd door koken en bakken van taartjes en alles wat erbij hoorde.
Als 12 jarige kon ik dan ook al helemaal alleen een volledige Nieuwjaarsmenu maken voor 12 personen zonder problemen of hulp door derden.

Spoedig kwam ik in de puberteit en leeftijd om anticonseptie te nemen, waardoor ik plots enkele kilo's aankwam. Al snel was ik bezig om mijn gewicht terug in balans te krijgen door andere voeding te kiezen en diëten te volgen. Zo kwam ik snel weer op normale gewicht zoals ik wou. Echter bij mijn zwangerschappen kwam ik steeds 30 kilo bij in gewicht, waarbij vooral veel vocht de oorzaak was.Weer ging ik aan het lijnen. Zo bengelde ik op en af met mijn gewicht. Een echte jojo. Plots kreeg ik allergie op tal van voedingsmiddelenwaardoor mijn lichaam en gelaat steeds gezwollen was. Alle diëten heb ik geprobeerd. Alle Nieuwe goeroe diëten heb ik gedaan. Zonder goed resultaat. Zelfs professionele diëtiste konden me nauwelijks helpen.

Plots kwam ik bij Powerslim terecht. Om eerlijk te zijn geloofde ik er niet meer in. Echter mijn gewicht moest naar beneden. Hoe dan ook bij wonder verloor ik snel mijn kilo's zonder problemen en zonder honger gevoel of moeite het vol te houden.Ook de methode paste helemaal bij mijn druk bestaan. Maaltijden waren snel gemaakt en lekker. Nu na 3 jaar nog steeds op gewicht !


Mijn klanten die me reeds 31 jaar kennen zien het blijvend resultaat.
Zelfs mijn zus kon ik aanzetten op te powerslimmen en die verloor 45 kilo ! Nog nooit eerder had ze zo'n resultaten geboekt met een dieët.
Tal van klanten zagen mij veranderen in positieve zin. Meer energie, meer opgewekt en de complimenten van de vele mensen die me zagen veranderen streelde mijn ego. Hierdoor kreeg ik tal van nieuwe klanten bij die ook wilde Powerslimmen.

 

Wil jij graag een maatje minder? Heb je alles al geprobeerd om af te vallen maar kom je steeds weer aan? Of geloof je niet in afslankproducten? Heb jij die stok achter de deur nodig? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik wil je kennis laten maken met het succesvolle afslankprogramma van Powerslim. Je zult wel denken, weer zo'n crashdieet met alleen maar repen en shakes. Laat ons jou ervan overtuigen dat Powerslim anders is. Powerslim is een manier om op gewicht te komen en te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect. Je staat et niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur enbegeleid je naar je streefgewicht toe. En ook daarna begeleid ik je nog een jaar lang gratis om terugval te voorkomen. Ben jij er echt klaar voor en wil je er voor de volle 100 % voor gaan? Wil jij deze zomer weer zelfverzekerd over het strand lopen? Meld je aan en probeer samen met mij de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo's.
 

Heeft u nog twijfels of vragen?

Boek snel een afspraak voor een intake en start met Powerslim. 

0477 43 36 41

 

Groetjes en veel succes met Powerslim. 

Uw coach Sindy Vissers