Prijzen & Diensten

Een afspraak via telefoon of e-mail is vereist bij: 

- Permanente Make-Up

- Definitieve ontharing: IPL

- Lipofreeze afslanking

- Huidverjonging/ Anti-rimpel

 

Permanente Make-Up

Permanente Make-Up

Voor Permante Make-Up kan Beauty Corner Sindy Vissers u verschillende opties aanbieden:

 • Wenkbrauwen (volledig of gedeeltelijk).
 • Eyeliner (onder en/of boven, fijn of dikker).
 • Eyeliner extra breed of multicolor supplement.
 • Lipcontour.
 • Shaded Lips (inclusief het inkleuren van randen.)
 • Full Lips (opvullen gehele lippen, met inkleuren van randen).

Deze opties bestaan uit 2 behandelingen. De tweede behandeling welke voornamelijk als doel heeft eventuele correcties aan te brengen moet plaats vinden binnen de 3 maanden na de eerste behandeling! Zo niet vervallen de garanties en zal opnieuw het gehele bedrag moeten worden voldaan.

Diensten Prijs vanaf
ENKEL AFSPRAAK VIA TELEFOON OF E-MAIL
Eyeliners onder
vanaf €175
Eyeliner boven
vanaf €175
Eyeliner onder en boven
vanaf €340
Wenkbrauwen
vanaf €275
Lippen
vanaf €300
Medische Pigmentatie
vanaf €300
Correctie incl. na plaatsing

DEFINITIEVE ONTHARING LASER

DEFINITIEVE ONTHARING LASER

 

 

Al eeuwen lang hebben vrouwen de wens om delen van het lichaam te ontharen. Zeker vandaag de dag willen we als vrouw af van ontsierende haren en van ongemakken als scheren, harsen of epileren.

Tot voor kort was het niet eenvoudig om ongewenst haar te verwijderen. De bekende haarverwijderingsmethodes, zoals scheren en crèmes, zijn tijdrovend en het effect is van korte duurHarsen of epileren is pijnlijk en leidt tot ongemakken, zoals ingroeiende haartjes en ontstoken haarzakjes.

Gelukkig is het nu mogelijk om definitief af te rekenen met ongewenste beharing en te ervaren hoe het is om nooit meer te hoeven scheren, harsen of epileren. Vanaf nu hoeft u geen rekening meer te houden met ongewenste haargroei.

Neem de stap naar de schoonheidsspecialist voor het definitief laten verwijderen van haar waar u altijd al vanaf wilde. Voor het definitief verwijderen van ongewenste beharing bij de vrouw is er nu een prachtig alternatief; het PhotoNova PLS3 IPL (Intense Pulsed Light) Systeem.
  Wat is IPL?  

De Photonova PLS3 is het modernste en een zeer effectief lichtpulssysteem voor definitief verwijderen van , alsmede voor huidverfraaiing. De PLS3 onderscheidt zich op kwaliteit van alle andere lichtpulssystemen. De PLS3 kan gebruikt worden op alle delen van het lichaam en bij alle huidtypen.
Wanneer u zich aanmeldt voor een PLS3 behandeling, zal een specialist met u bespreken hoe de PLS3 werkt en een test uitvoeren om te zien hoe uw huid en haar op de behandeling reageert. Daarna wordt in overleg een behandelplan opgesteld.

Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van veilig licht. De specialist ziet er op toe dat de instelling volledig is afgestemd op uw huidtype en haarkleur. De meeste mensen ervaren tijdens de behandeling een korte warme prikkel. De huidcontactkoeling zorgt voor comfort en optimale bescherming.
Bij een correct uitgevoerde behandeling zullen de actieve haarzakjes definitief zijn verwijderd. Het aantal behandelingen varieert en is ondermeer afhankelijk van huid-en haartype. Uw specialist kan u verder informeren.

Cliënten zijn zeer positief over de behandeling met PLS3. Ze hoeven niet meer te scheren, harsen of epileren en hebben dan ook geen last meer van pijnlijk ingegroeide haartjes, stoppeltjes, irritaties of ontstekingen. Oksels, bikinilijn, bovenlip en kaaklijn… de PhotoNova PLS3 onthaart echt alles!
Tenslotte...

De PLS3 wordt veel gebruikt voor het definitief verwijderen van haar… Echter, wist u dat het licht van de PLS3 ook zeer effectief kan worden toegepast bij couperose, acné, steelwratjes, spinnetjes en pigmentvlekjes? Vraag uw specialist naar de mogelijkheden.
Diensten Prijs vanaf
ENKEL AFSPRAAK VIA TELEFOON OF E-MAIL
Gelaat - Volledige gelaat (excl. wenkbrauwen)
€190
Gelaat - Wenkbrauwen tussenstuk €20
Gelaat - Bovenlip €50
Gelaat - Kin €70
Gelaat - Nek €60
Gelaat - Nek + haarlijn €70
Gelaat - Oorschelp €30
Gelaat - Kaaklijn - vrouw €60
Gelaat - Kaaklijn - man €80
Hals €50
Lichaam - Schouders €125
Lichaam - Rug (vanaf schouders t/m taille) €250
Lichaam -Tepels vrouw €30
Lichaam -Borst (man) €140
Lichaam - Oksels €60
Lichaam - Buik €120
Bikini - Bikinilijn (buitenste randje) €70
Bikini - Brazillian €150
Bikini - Billen bips €160
Armen - Bovenarmen €120
Armen - Onderarmen €130
Benen - Onderbeen incl knie €180
Benen - Bovenbeen €190
Benen - Onderbeen + bovenbeen €340
Handrug €90
Vingers €60
Voeten €90
Tenen €60

Gelaatsverzorging Decléor

Gelaatsverzorging Decléor

Er is een plek waar je kan ontsnappen aan de stress en drukte van het stadsleven: Decléor instituut behandelingen bieden een instant driedelige relaxatie voor de huid, het lichaam en de geest.

 

Een perfect klinkend ritueel

In het instituut, in de rust van de cabine en het comfort van een bed, is de hele wereld meteen eventjes op stilte gezet. De Décleor ervaring is zoals luisteren naar je favoriete liedje, een comforterende en levendmakende symfonie in harmonie met de noden van de huid, het lichaam en de geest. De muziek werkt toe naar een crescendo, naar de perfecte noot van absolute volmaaktheid. Elk ritueel, eender welke huidtype, is een muzikaal script geolied door 40 jaar aan ervaring in 3 essentiële stappen:

 1. Her-balancering van de emoties
  • Het eerste couplet . De kracht van de actieve geuren tot uiting door de aromatische kunst van de Aromachology. Het her-balanceert de emoties en maakt de geest vrij, waardoor de cliënt meer ontvankelijk is voor het ritueel… wat het nog effectiever zal maken.
  •  
 2. Energievolle en aromatische massages
  • Het refrein. Het tempo versnelt wanneer de ritmische bewegingen krachtiger worden, waardoor de huid , het lichaam en de geest ontwaken. Elk ritueel bestaat uit specifieke technieken; rug massage, aromapressure, aromadrainage en aromamassage.
  •  
 3. Verse, op maat gemaakte samenstelling
  • Het hoogtepunt. Een masker samengesteld door de estheticienne gebruik makend van zaden, bloemen siropen, fruit poeders… Een fris, op maat gemaakte samenstelling omdat de huid een levend orgaan is wiens noden van de ene dag op de andere kunnen veranderen.

Op het einde van de verzorging, zal de huid, het lichaam en de geest in perfecte harmonie zijn. De huid is gezuiverd, puur en sprankelend. Het lichaam is volledig opgeladen met nieuwe energie. De geest is in vrede, bevrijd van zijn dagelijkse stress en zorgen, alles is afgesteld in volmaakte synchronie. Ogenblikkelijk en voortdurend

Diensten Prijs vanaf
SIGNATURE - Aromaplastie 100% natuurlijk
€69
ANTI-AGEING EXPERTS - Aroma Lisse
€69
ANTI-AGEING EXPERTS - Prolagène Lift
€69
OREXCELLENCE
€69
ESSENTIALS - City Retreat Hydra Floral
€69
ESSENTIALS - Aroma Pureté
€69
ESSENTIALS - Intense Nutrition
€69
ESSENTIALS - Harmonie Calm Intense
€69
ESSENTIALS - White Bright Extreme +
€69
EXPRESS EN SPECIFIEK - Aroma Initiation
€35
EXPRESS EN SPECIFIEK - Skin Power Nap Aurabsolu
€40
EXPRESS EN SPECIFIEK - Vitalité Des Yeux
€25
EXPRESS EN SPECIFIEK - 45 minuten Reinigingsbehandeling
€55
MEN - Energy For Face 30min - 60min
€30 - €60

Gelaatsverzorging Guinot

Gelaatsverzorging Guinot

Het GUINOT instituut

Is het professionele schoonheidsinstituut voor uw huid. Door de jaren heen heeft GUINOT zich onderscheiden door doeltreffendheid van de behandelingen en verzorgingsproducten, waardoor het merk de referentie geworden is voor schoonheidsinstituten.

Aromatic: de schoonheidsbehandeling op basis van planten.

De essentie van de natuur maakt de huid nog mooier.
De natuur heeft de geneesmiddelen voortgebracht waarmee de mensheid al meer dan 10.000 jaar wordt behandeld. Uit dezelfde natuur heeft Guinot de plantenconcentraten en essentiële oliën geput die de huid mooier en stralender maken. Een verfijnde massage van het gezicht waaraan extra drukpuntgrepen zijn toegevoegd beëindigt deze behandeling in een heerlijk geurende, ontspannende sfeer.

Mooier dankzij de essentiële oliën en de drukpuntmassage
Bij het betreden van de behandelruimte in het schoonheidssalon nodigen de geuren van essentiële oliën u uit voor een heerlijke schoonheidsreis. Deze unieke methode, een inwijding in schoonheid en sereniteit, combineert de weldaden van essentiële oliën met de technieken van drukpuntmassage. Geef uw gezicht en geest over aan de ervaren handen van uw schoonheidsspecialist, die de behandeling zal afsluiten met een weldadig masker dat zij in aansluiting op uw wensen speciaal voor u samenstelt.
Diensten Prijs vanaf
Soin Age Summum
€105
HYDRADERMIE - Jeunesse
€77
HYDRADERMIE - Jeunesse met Sérum Lifting Yeux en Longue Vie Cou
€85
HYDRADERMIE - Jeunesse Age Logic met Sérum Lifting yeux en Longue Vie Cou
€110
HYDRADERMIE - Jeunesse Age logic + Hydradermie Lift + Liftosome masker
€135
HYDRADERMIE Lift
€100
HYDRADERMIE Lift + Liftosome masker
€120
HYDRADERMIE Lift Yeux
€55
Liftosome masker
€70
Aromatic Visage
€65
Beauté Neuve
€70
Eye Logic
€60

Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging

Massages brengen een gevoel van rust en beïnvloeden het lichaam, het zenuwstelsel en het hormonaal systeem worden in balans gebracht waardoor organen beter kunnen functioneren. Blokkades in de vorm van lichamelijke plaatselijke spanningen worden makkelijker losgelaten. Regelmatig een ontspanningsmassage  verbetert de algemene gezondheid en vitaliteit; Massages ontspannen de spieren, bevorderen en gezonde bloedsomloop, de doorstroom van energie en tevens wordt het lymfestelsel gestimuleerd zodat afvalstoffen makkelijker uit het lichaam afgevoerd kunnen worden.

Diensten Prijs vanaf
Lichaamsmassage 90min - 60min. - 30min. €99 - €70 - €40
Rugmassage
€40
Massage van nek-rug-schouders
€35
Massage van nek-hoofd-schouders-rug
€45
Massage met warme kaarsolie: volledig lichaam/halflichaam of rug
€65 - €45
Hotstone Massage - half lichaam
€40
Hotstone Massage - volledig lichaam
€70
Peeling rug
€30
Peeling volledige lichaam
€45
Lichaamspeeling + Massage met etherische olie
€90
Lichaamspeeling + Massage met warme kaarsen
€120
Zuiverende nek-en rugbehandeling
€55

Voetverzorging

Voetverzorging
Diensten Prijs vanaf
Voetverzorging
€35
Pedicure
€50
Medische Pedicure
€60
Medische verzorging zonder pedicure
€20
Gellen tenen
€40
Lakken - Basislak met verzorging nagelplaat en olie
€6
Lakken - Kleurlakken met 4 lagen en olie
€8
Lakken - French lakken van de nagels met gewone lak
€15
Spa Paraffinemasker Alessandro
€30
Nail art lakken - versiering
Vanaf €5
Plaatsen van Kunstnagel op de teen
€15
Verwijderen nagellak €5
Extra tijd per kwartier
€15

Handverzorging

Handverzorging

Handen zijn onze visitekaartjes
Mooie, goed verzorgde handen zijn meer dan een prachtig zicht voor het oog. De perfecte manicure verbetert niet enkel het algemene uiterlijk van de vrouw, maar zorgt er ook voor dat iedereen die haar groet met een handdruk niet anders kan dan opmerken hoeveel aandacht ze heeft voor detail en vrouwelijkheid.

Onze handen zijn onze visitekaartjes, en goed verzorgde handen zorgen ervoor dat een goeie indruk telkens wordt achtergelaten. Zowel op zakelijk vlak als tijdens sociale gelegenheden groeten we vaak collega's en vrienden… met onze hand!


Onze handen zijn kwetsbaar…
Helaas toont de leeftijd zich snel op onze handen. In tegenstelling tot andere delen van het lichaam zoals het gezicht, verouderen onze handen zeer snel. Dit kan je echter tegengaan door geregeld een professionele manicure te ondergaan die ervoor zal zorgen dat uw nagels in uitstekende conditie zijn en uw handen er formidabel uitzien!

Het belang van een manicure draait niet enkel om de glamour, maar heeft ook een praktisch nut. Nages worden verzorgd om ervoor te zorgen dat ze niet zo snel breken en afbrokkelen door dagelijkse acties, klusjes, veelvuldig handen wassen…


… maar bij ons bent u in goede handen!
Uw specialist kan u een relaxerende manicure en massage aanbieden met de meest verfijnde handverzorgingsproducten, met als resultaat: prachtig verzorgde handen en een gerevitaliseerd gevoel!

Deze worden best ’s morgens en ’s avonds en na elke wasbeurt van de handen aangebracht. Vooral in de gure wintermaanden een must.

Diensten Prijs vanaf
Manicure - basic
Manicure + Nailspa
€30
Manicure + Nailspa luxe
€60
Paraffine masker Spa Sensation Alessandro
€30
Paraffine masker handen Dépilève
€15
Nieuwe set gelnagels + tips
Nieuwe set Gelish zonder tips
€40
Nieuwe set Gellak Alessandro zonder tips
€50
Retouche gelnagels - na 3 weken
vanaf €50
Retouche Gelish - na 3 weken
Retouche Gellak Alessandro - na 3 weken
Lakken met nagellak
vanaf €6
Versieringen
vanaf €2
Herstelling van 1 nagel met tip/ fiberglas
Mini retouche volledige hand
€15-€20

Spray tanning

Spray tanning

Air Brush Tanning 

Een doorbraak in bruinen, en dit zonder zon of zonnebank.

Dankzij Air Brush Tanning is het mogelijk snel en veilig een bruine tint te bekomen, warbij er geen zonnebank aan te pas komt. Deze methode is volledig veilig en vrij van enige bijwerkingen. Bij Air Brush Tanning komt er een tanning-lotion verneveld en verspreid over het lichaam. Na enkele uren zorgt dit voor een prachtig resultaat. Bruinen is nu voor iedereen mogelijk! U heeft de keuze het hele lichaam te bruinen of slechts een bepaalde zone ( zoals bv. gelaat). 

De duur van de behandeling hangt af van de zone.

Afslanking

Afslanking

 

HYPOXI

De lelijke huidputten zijn vooral in bovenbenen en billen uiterst hardnekkig. De strijd aangaan met deze "sinaasappelhuid" is meestal zinloos omdat het hierbij niet slechts om vochtophopingen gaat maar om plaatselijk, geconcentreerde vetdepots in het onderhuidse weefsel.Uitsluitend gerichte vetreductie in de genoemde probleemzones kan cellulitis duurzaam verbeteren.


Training en dieet zijn niet voldoende

Helaas kan men het vet zelden kwijtraken waar men wil, maar wordt het verbrand daar waar het lichaam er aanleg voor heeft. De oorzaak hiervan ligt in de dispositie(aanleg) van de bloedcirculatie. Ongeacht wat voor training of dieet men volgt, door de arme dispositie kan geen gerichte vetverbranding plaatsvinden.

Slechte dispositie uit zich door een zwakke doorbloeding van huid en vetweefsel in de probleemzones. Bloed is de enige transporteur van energie in ons lichaam en daarom van cruciaal belang bij de verbranding van vet. Vet verbrandt sneller in delen die een goede doorbloeding hebben dan in delen met een arme doorbloeding.

Slechte dispositie uit zich door een zwakke doorbloeding van huid en vetweefsel in de probleemzones. Bloed is de enige transporteur van energie in ons lichaam en daarom van cruciaal belang bij de verbranding van vet. Vet verbrandt sneller in delen die een goede doorbloeding hebben dan in delen met een arme doorbloeding.

Het voordeel van Hypoxi voor u: gelijktijdige training en behandeling

 1. Terwijl de klant comfortabel liggend op de ergometer een milde training beoefent, wordt het weefsel op de heupen, billen en benen door het vacuüm geactiveerd.
 2. Lage druk zuigt eerst het bloed in het vetweefsel op de probleemzones. Daar wordt het verrijkt met de juiste hoeveelheid vetzuren die nodig zijn als energie voor de training.
 3. De computergestuurde wisseling in druk versnelt het transport van vet naar de spieren. Wanneer het de werkende spieren bereikt wordt het vet voorgoed verbrand

Fysieke aanleg, leeftijd, conditie, voeding: onze probleemzones worden bepaalt door onze levensstijl. De Trainer L250 geeft de mogelijkheid het perfecte therapie programma in te voeren aan de hand van persoonlijke gegevens. Dit programma houdt niet alleen rekening met de fysische gesteldheid van het weefsel maar ook met de conditie van de bloedvaten en de spiermassa.

 

Het positieve effect van Hypoxi Training gaat veel verder dan alleen de vetmassa in de probleemzones te verminderen.

De Trainer L250 activeert de zelfhelende krachten van het lichaam. Het vacuüm in de kamer wordt ingesteld op een ritme dat het best past bij de individuele fysiologische behoefte.

Hypoxi Training de alles in één therapie tegen cellulitis en centimeters Voor het eerst in de geschiedenis van de figuurcorrectie wordt door de Hypoxi Trainer al tijdens de behandeling vet gereduceerd in de gewenste zones. Daarbij is slechts één voedingsadvies geldig : niet na de behandeling het zojuist verloren vet er door teveel of te vet eten weer aan te krijgen. Hongerkuren of strenge diëten zijn tijdens de Hypoxi kuur niet nodig. De geteste en bewezen combinatie van milde training en gerichte vacuüm therapie hebben een revolutionaire optimalisatie ondergaan. Dit resulteert in onvergelijkbaar comfort in de praktijk.

Comfortabele liggende positie

Gedurende de training vermijd de liggende positie een te zware inspanning doordat het lichaamsgewicht wordt opgevangen. Daardoor heeft de combinatie van milde training en gerichte vacuüm een nog intensiever effect, ongeacht het    lichaamsgewicht. Dankzij een speciaal klauw mechanisme blijven de gympen op de pedalen zonder extra inspanning, dit garandeert een effectieve en ontspannen training.

Een volledig automatisch programmaverloop

Om elke actie onder controle te houden gebruiken wij de meest moderne computers. Voor een optimale training hoeft u maar een paar gegevens in te voeren en de rest kunt u aan de computer overlaten.
 

Interactieve communicatie tussen persoon en apparaat is een groot onderdeel van de training met Hypoxi. Gedurende de therapie analyseert een computer de huidtemperatuur en de hartslag die constant verzonden worden door radiocontact. Als deze boven of onder het ideale niveau komen wordt de intensiteit van de training automatisch aangepast om weer op het ideale niveau te komen. Tevens heeft de L250 een ingebouwde dynamische aanpassing op de intensiteit van de weerstand tijdens de verschillende vacuüm fases.

Anti-rimpel therapie

Anti-rimpel therapie

Medex biedt u een gelaatsverzorging op basis van Hyaluronzuur, polyvitaminen, glycolzuur, DMAE en cafeïne. Er zijn slechts 5 behandelingen nodig!

Mesotherapie bestaat uit verschillende technieken, waarover hieronder meer uitleg.

De Mesogun: De meest effectieve behandelingsmethode, aangezien het de enige methode is waarbij u de werkstoffen gegarandeerd voor 100% in de huid brengt doordat de bovenste barrière doorbroken wordt.

Er bestaat geen betere / effectievere manier om de huid weer in optimale conditie te brengen. Zo wordt er onder andere Hyaluronzuur (en diverse andere essentiële stoffen, waar vitamines de meest bekende van zijn) in de meest pure vorm direct in de huid gebracht. Het inbrengen van de werkstoffen kan ook gebeuren via Ultrasoon frequentie en door middel van zwakke elektrische stroom (Iontoforese).

Diensten Prijs vanaf
ENKEL AFSPRAAK VIA TELEFOON OF E-MAIL
Mesotherapie
Voor-en nabehandelingsproducten
PPL Huidverjonging - Skin Rejuvenation
€45
Huidverjonging met PPL (verschillende zones)
vanaf €60

Wimpers & Wenkbrauwen

Wimpers & Wenkbrauwen

Verven

Onze mimiek wordt in grote mate bepaald door onze wenkbrauwen. Ze helpen ons gelaat te definiëren..., maar wat wanneer ze lichter zijn dan we zelf zouden willen ? Een eenvoudige oplossing is om ze door uw specialiste te laten verven. Op deze manier krijgt uw gezicht meer uitdrukking, op een heel natuurlijke ogende manier. Het effect van deze wenkbrauwen blijft tussen de 6 en 8 weken zichtbaar. 

Wimper extensions Cobra Lashes

Met haar innovatieve en revolutionaire collectie, geeft Beautycorner Sindy Vissers u precies de look die je wilt, en dat is een belofte!

Krijg permanent langere en dikkere wimpers! Ons product is volledig veilig voor uw natuurlijke wimpers. Cobra Lashes wimpers zijn soepel, comfortabel en waterbestendig. Onze methodes beantwoorden de vragen van elke vrouw om er goed uit te zien, en zich goed te voelen, op een gezonde manier. Tijdens de prodecure wordt u gevraagd om een vragenlijst in te vullen, en om samen met de specialiste de curve, dikte, kleur en lengte van uw droomwimpers te bepalen. U zult ook de vorm voor uw extentions kiezen ( natuurlijke of geavanceerd). 

 

Diensten Prijs vanaf
Wimper extention - op koord €40
Wimper extention - wimper per wimper
€50 - €85
Wimper extention - per trosjes van 3 €50
Verven - wimpers €15
Verven - wenkbrauwen €15
Verven - wimpers & wenkbrauwen €30

Geen inspiratie? Neem hier een kijkje!

Bekijk onze afbeeldingen