top of page

Manicure

Gelnagels 

Mijn specialisatie is gellen van zeer fragile dunne nagels. Hiervoor gebruik ik dan ook extra laagjes gel in opbouw maar met zeer dun optisch effect.

 

De tijd om dit te bekomen zit hem in het goed uitharden van de nagels en de opbouw. Dit kost tijd en tijd kost iets meer.

 

Maar kwaliteit en duurzaamheid is wel aangenaam als men zelden een tip moet herstellen of frequenter opnieuw moet gellen.

 

Mijn klanten kunnen dan ook makkelijk tot 4 à 5 weken wachten of langer voor een bijwerking. Enkel de uitgroei kan dan wel groot zijn maar de gel zal nog intact op de nagels zitten. Het reeds 35 jaar uitvoeren van gelnagels en de ervaring blijft een pluspunt.

Wat kan je verwachten van een manicure?

Een manicure is veel meer dan alleen maar het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels. Zo worden de nagelriemen losgemaakt en terug geduwd en de losse velletjes op de nagelplaat verwijdert.

 

Je eigen natuurlijke nagels worden verstevigd of verlengd. Dat kan door middel van nageltips of sjablonen. Bij een manicure kun je vaak extra opties kiezen; het is net wat jij wilt. Breid je mani uit met een massage van de handen en onderarmen of met een extra hydraterende paraffinepakking voor droge handen.

 

Dan is het tijd voor het lakwerk: Gel Nagels, Gelish, french manicure, Shellac of gekleurde gel lak. ga je voor een zachte pasteltint, edgy metallic-paars, verleidelijk dieprood of toch maar voor een nude en naturel kleurtje? Alles is mogelijk! Voor een klassieke look neem je de French manicure, waarbij een witte rand op de nageluiteinden wordt gelakt.

manicure
20190828_142337.jpg

In mijn vroege jaren als schoonheidsschoonheidsspecialiste 

Beauty Spa
nagelriemen verzorgen

Prijzen

BASIS MANICURE '10

15

vijlen + nagelverzorging + basislak

weinig werk aan de nagels

MANICURE '15

22

Knippen + vijlen + nagelverzorging + basislak

weinig werk aan de nagels

MANICURE '30

30

Knippen + vijlen + nagelverzorging + basislak

voldoende werk aan de nagels

MANICURE '45

50

Knippen + vijlen + nagelverzorging + basislak

veel werk aan de nagels/handen (kloven, gespleten nagelriemen, beschadigde nagelplaat..

GELNAGELS

Graag je eigen natuurlijke nagels verstevigd of verlengd? Dat kan door middel van nageltips of sjablonen.

- Gelnagels + TIPS KLEUR

- Gelnagels + TIPS FRENCH

- Gelnagels + TIPS NATUREL

- Gelnagels op eigen nagels

- Bijwerken na 3 à 4 weken

- Kleur

- French

- Naturel

 

- Verwijderen gel + nagelverzorging 

75

79

65

60

50

53

45

32

LUXE MANICURE '30 + PARAFINNE 

60

Knippen + vijlen + nagelverzorging + basislak

+ Spa Sensation Paraffine handen 

MENicure (voor mannen)

30

Knippen + polieren nagelplaat + nagelverzorging + handmassage

KIDS manicure

15

leeftijd 6 - 12 jaar

Ontsmetten + knippen + vijlen + nagelverzorging +lakken

Gelish - Shellac - Thuya op natuurlijke nagels

Gellak ook bekend als "soak-off gel" en gelish. Ideaal voor wie van nature mooie nagels heeft en lang wil kunnen genieten van gekleurde nagels

- Nieuwe set

- Bijwerken na 3 à 4 weken

- Kleur

- French

- Verwijderen gellak + nagelverzorging 

35

40

40

32

EXTRA'S

- Herstelling van 1 nagel (met tip)

- Nail Art versiering

- Mini retouche gel

- Spa Sensation Paraffine Hand

*kan gecombineerd worden met manicure naar keuze
 

- Dépilève Paraffine bad 

7

va 0,5

15-20

35

12

Lakken

Dit is de gewone nagellak die we allemaal kennen.

- Basislakken

- Kleurlakken 

8

10

Nog vragen ?

Ontdek hieronder enkele van de meest voorkomende vragen die mijn klanten hebben gesteld. Als het u niet lukt om de antwoorden te vinden die u zoekt, neem dan contact met me op. Ik zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

GELNAGELS

Deze nagelbehandeling is ook wel bekend onder de naam nagelextensies en behoort tot de familie van de kunstnagels. De gelnagels worden gemaakt met een speciale gel die onder invloed van ultraviolet licht (UV) of licht emitterende diode (LED) hard wordt. Gelnagels zijn geschikt om de natuurlijke nagels te verlengen of te verstevigen.

 

Bij nagelverlengingen wordt gebruikt gemaakt van tips (verlengstuk) of sjablonen. Voor het beste resultaat zijn er verschillende lagen nodig: basislaag, gellaag, kleurlaag en de uiteindelijke eindlaag die zorgt voor een mooi en glanzend resultaat.

 

Het verschil met gellak en acrylnagels is dat de gelnagels niet kunnen afgeweekt worden. Voor het verwijderen gaat u langs bij een manicure specialiste. 

 

In het algemeen zijn gelnagels ideaal voor mensen die hun nagels willen verstevigen of verlengen.

GELLAK

Deze nagelbehandeling is het eenvoudig aanbrengen van een soort gel, Soak Off Gel (zoals nagellak), maar gellak is veel sterker en blijft langer mooi. Het aanbrengen van gellak gebeurt in verschillende lagen. Eerst wordt een basislaag (basecoat) aangebracht, dan een dubbele kleurlaag (colorcoat) en tenslotte een toplaag (topcoat). De lagen worden uitgehard door middel van een UV-lamp.

GelColor by OPI, Color Gel, Gelish van Hand and Nail Harmony, CND Shellac nagellak, CND Shellac nagels, Gelac, Gelacq, Gelacquer, mani•Q, mani-Q Color van Young Nails zijn allemaal verschillende namen voor deze Soak Off Gel.


In vergelijking met gelnagels is gel wel afweekbaar met aceton. Voor vrouwen met mooie natuurlijke nagels is gellak ideaal omdat de nagel beschermd wordt, mooi glanst, zo kan de nagel mooi uitgroeien. Ondertussen is gellak al zo gewoon dat het eigenlijk de traditionele nagellak vervangt door zijn positieve eigenschappen.


Gellak zal nooit afbladeren of schilferen zoals de traditionele nagellak. De kleur blijft van 3 tot 4 weken perfect op de handen, op de teennagels blijft gellak zelfs 6 tot 8 weken.

ACRYLNAGELS

Nagels met acryl zijn vergelijkbaar met gelnagels, ze worden gebruikt om de natuurlijke nagels te verstevigen en/of verlengen. Acryl is een mengsel van poeder en vloeistof dat wordt gemengd tot een kneedbare massa.
In tegenstelling tot gellak en gelnagels gebeurt het drogen door middel van de lucht, er wordt dus geen UV of LED-lamp gebruikt.

KUNSTNAGELS

Dit type van nagels is ideaal voor mensen die te korte nagels hebben, zwakke nagels en/of bijvoorbeeld nagelbijters. Kunstnagels of tips zijn eigenlijk valse nagels die op de bestaande nagels gekleefd worden met een speciale nagellijm. Daarna kunnen de nagels bijgewerkt worden qua lengte en vorm. Op het einde kan de nagel gekleurd of versierd worden met Gellak of Gelnagellak.

Wat is het verschil tussen gellak en nagellak?

-

Wat is het verschil tussen gelnagels en gellak?

-

Vergelijking houdbaarheid gelnagels, gellak en nagellak?

-

Help ik ben een nagelbijter, zijn gelnagels/gellak de oplossing?

-

  • Facebook
  • Google Places
  • Instagram
bottom of page